Wij creëren producten en intuïtieve oplossingen voor de behoeften van uw organisatie

MAX IT Solutions en partners richten zich op gevestigde technologische bedrijven in heel Europa, gespecialiseerd in het digitaliseren van processen binnen verschillende industriële domeinen. Tot onze klanten behoren entiteiten in veelbelovende sectoren zoals architectuur en engineering, werktuigbouw, elektrotechniek, bouw, gezondheidszorg, onderwijs, retail maar ook bedrijven die zich bezighouden met e-commerce logiestiek.

Onze technologische kennis en ervaring zorgt ervoor dat we innovatieve en hoogwaardige oplossingen leveren die zijn afgestemd op de unieke behoeften van onze klanten.

Custom Software Development

Het maken van op maat gemaakte softwareoplossingen die zijn afgestemd op uw unieke zakelijke vereisten, met een naadloze frontend, robuuste backend en geavanceerde mobiele ontwikkeling.

Business Analysis and Project Management

Succes stimuleren door deskundige analyses en efficiënt projectmanagement, waardoor een strategische afstemming van technologie op uw bedrijfsdoelen wordt gegarandeerd.

Quality Assurance

Verhoog de betrouwbaarheid van uw softwareproducten met strenge testmethoden, waardoor hoge prestaties, beveiliging en gebruikerstevredenheid worden gegarandeerd.

UI & UX Design

Het vormgeven van uitzonderlijke gebruikerservaringen en visueel opvallende interfaces die het publiek boeien en de algehele bruikbaarheid van uw digitale producten verbeteren.

Opdrachtgevers waar we voor werken

Ons merk en onze strategie zijn om continu te leren en te verbeteren, terwijl we innovatieve, eersteklas oplossingen bieden aan onze klanten in verschillende industrieën. We ontwikkelen, groeien en integreren samen met onze klanten binnen hun eigen branche, zowel lokaal als wereldwijd.

Architectuur en engineering
Werktuigbouw
Elektrotechniek
Bouw
Gezondheidszorg
Onderwijs
Retail
E-commerce logistiek

Onze locatie

Stadsvilla Ten Hage

Ten Hagestraat 9

5611 EG Eindhoven

Contact

+31 40 250 4200

maandag - vrijdag

08:30 - 17:00

Door op “Versturen” te klikken, geeft u toestemming aan MAX IT Solutions om uw persoonlijke gegevens op te slaan en te verwerken. Privacyverklaring